Rólam

Az alkotás öröme, a kreatív kísérletezés már kislányként jelentkezett nálam.

Rólam

Rengeteget rajzoltam, kötni tanultam, gyöngyöt fűztem, kipróbáltam a makramé készítést. Órákon át elmélyülten kiegészítőket, ruhákat terveztem, füzetbe rajzoltam álmaimat.

1987-től kezdtem el a kiegészítők, ruhák tervezését és készítését, hobby szinten. 1992-től divat iskolában tanultam meg a szakma alapjait. Egyedi kiegészítőket, ruhákat tervezek, alkalomra és hétköznapokra. Stílusomat tekintve kísérletező alkat vagyok, szeretek kipróbálni és kombinálni különböző, szokatlan alapanyagokat, vagy különböző formákat.

Legfőbb szempont, hogy különlegesnek érezd magad bennük, akár visszafogott, elegáns stílusú, akár vagányabb, bevállalós típus vagy. Számomra fontos, hogy az általam tervezett ruhák, kiegészítők egyediek, érdekes, kihívóak legyenek. Mivel folyamatosan újabb és újabb ötleteim születnek, mindenből kevés darab készül, így nem valószínű, hogy szembejön az utcán, vagy egy rendezvényen viszont látnád máson ugyanazt.

Elképzelem, hogy ki fogja majd hordani, és mindig azt remélem, viselőjének ugyanolyan örömet fog okozni a munkám, mint amilyet nekem okozott az elkészítése.

A ruhák és kiegészítők mellett hobbi szinten, festek. A festészetet autodidakta módon próbálom elsajátítani. A rajzolásban lehetőséget látok a formák térbeliségét és a színek erejét összevetni, játszani velük. A képeimből önálló kiállításom volt 2000 januárjában, Marosvásárhelyen.

Aláírás